Чоловік не хотів, щоб Олена повернулася на роботу. І тільки пішовши в офіс Олена усвідомила причину такої поведінки чоловіка

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя подруга Олена просиділа в деkреті 3 роки, а тепер влаштувала сина в дитячий садок і стала заводити з чоловіком розмови про те, що знову хоче повернутися на свою роботу. До речі, Олена з чоловіком познайомилися саме на роботі. Вона була бухгалтером, а чоловік начальником, так зі службового роману у них і з’явилася дитина і міцний шлюб – як здавалося Олені. Чоловік спершу не особливо оптимістично оцінив ідею Олени. Став говорити, мовляв вона багато пропустила, все ж три роки-це не маленький термін. Але Олені набридло сидіти вдома і не терпілося зайнятися собою і самореалізацією.

Тоді чоловік відправив її на курси підвищення кваліфікації, перш ніж допустити на роботу. У них було заведено таке правило – їх особисте життя ніяк не стосується робочих моментів. Тому у Олени були такі ж права і привілеї, як у всіх інших співробітників, не більше. Подруга з радістю пішла на курсі і відмінно їх пройшла. А потім вирішила влаштувати чоловікові сюрприз і з понеділка вийти на роботу. Ось настав довгоочікуваний день. Олена мріяла про це цілих три роки. Тільки ось на її робочому місці чомусь стояла чужа жіноча сумочка.

Advertisements        

На столі була ваза з квітами, які чоловік часто дарував їй. А потім Олена підняла свій погляд побачила в коридорі офісу свого чоловіка в обнімку з новим бухгалтером. Вона була високою блондинкою, в дорогому костюмі, а на rрудях у неї красувалося кольє із золота. Тепер ясно, куди йшла частина зарnлати чоловіка-саме на це кольє… Чоловік виnадково зустрівся з Оленою поглядом. Але він не став бігти за нею, вибачатися, і просити її все забути. Він просто ввечері повідомив, що подав на роз лучення. Для Олени це був справжній уда р. Подруга переїхала жити до мене з дитиною. Я влаштувала її працювати в свою фірму. Тепер разом намагаємося залікувати ті душевні рани, які їй завдав колишній чоловік.

Advertisements