Я вирішила припинити спілкування зі свекрухою, тому що її поведінка остаточно вибила мене з рівноваги.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як заміжня жінка з двома дітьми, я завжди почувала себе виключеною з кола своєї свекрухи. Незважаючи на те, що я заміжня за її сином вже п’ять років, свекруха регулярно “забуває” запросити мене на сімейні зустрічі або подарувати мені подарунки на свята. Під час першої новорічної вечірки, яку я відвідала з родиною чоловіка, я принесла з собою подарунки для всіх, але свекруха раптом сказала, що забула про мене.

 

Advertisements        

Спочатку я не хотіла піднімати шум і відмахнулася від ситуації, але її поведінка повторювалася рік у рік. Навіть на свій день народження я ніколи не отримувала від неї подарунків . Почуваючись скривдженою і знедоленою, я вирішила відповісти добром на добро і “забути” про неї теж. Я відмовилася брати участь у виборі подарунка для неї та ігнорувала її прохання оглянути її кішку, хоча я досвідчений ветеринар.

 

Коли мій чоловік подарував їй сертифікат у салон краси, вона сходила, але потім скаржилася на отримані враження. У своїй свідомості я вирішила жити далі і забути про те, що маю свекруху. Якщо вона не може визнати моє існування, то я не бачу сенсу продовжувати з нею стосунки, навіть із ввічливості.

Advertisements