Ми з чоловіком опинилися у скрутному становищі і подумали, що його батьки доnоможуть нам вийти з біди. Але, як виявилось, ми гірко помилялися.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Кілька місяців тому мій чоловік втратив роботу, і наше фінансове становище стало досить складним. Коли мої батьки могли запропонувати нам тільки домашні продукти, батьки мого чоловіка були заможними, і я сподівалася, що вони нам допоможуть. Під час Великодня ми відвідали їх, сподіваючись знайти вирішення наших фінансових проблем, але вони не запропонували жодної допомоги.

 

Advertisements        

Ми з чоловіком одружені вже чотири роки, і на наше весілля його батьки подарували нам квартиру, яку відремонтував батько. Вони вважають, що виконали свій батьківський обов’язок, і тепер ми маємо бути незалежними. Однак ми опинилися у скрутній ситуації і знову сподівалися на їхню підтримку. Хоча мій свекор колись обіймав керівну посаду, а свекруха іноді їздила до Польщі на заробітки, вони не хотіли допомагати своїй єдиній дитині.

 

Вони живуть комфортним життям, і щороку свекруха оновлює будинок, оснащуючи його сучасною технікою та усілякими навороченими приладами. Чоловік запропонував взяти кредит, але я була проти після нашого попереднього негативного досвіду. Ми ледве змогли виплатити нашу останню споживчу позику, і я хотіла уникнути повторення ситуації. Мій чоловік відмовляється прямо просити гроші у батьків, бо вважає цю справу ганебною. Під час великодньої вечері я торкнулася теми нашого фінансового стану, але свекруха відповіла, що грошей вони нам не дадуть. Тим часом мої свекри планували витратити тисячі доларів на будівництво нового паркану та воріт для свого будинку. Я була засмучена їхньою відповіддю, відчуваючи, що їх не хвилюють фінансові труднощі їхнього єдиного сина, але вони завжди раді витрачати гроші на предмети розкоші.

Advertisements