Якось чоловік оголосив мені, що має kоханку, зібрав речі і зник. А коли я налагодила своє життя, він раптом вирішив повернутись.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Все це почалося 15 років тому, коли я зустріла свого майбутнього чоловіка – чарівного хлопця, який був двоюрідним братом моєї подруги. Я заkохалася в нього майже відразу, і незабаром ми одружилися. Ми вирішили жити у селі чоловіка, бо моя мама щойно вийшла заміж, і в її квартирі для нас не знайшлося місця. Чоловік працював водієм туристичного автобуса, а я продавцем.

Ми не були багаті, але в нас було kохання, якого нам було достатньо. Але одного дня до мене дійшли чутки, що мій чоловік має молоду kоханку. Спочатку я в це не повірила, але коли я прямо запитала його про це, він у всьому зізнався. Він зустрічався з молодою, красивою, інтелігентною жінкою з міста, яка мала добре оnлачувану роботу. Того вечора він зібрав речі і поїхав у місто до своєї нової дівчини. А я була спустошена і не знала, що робити. Він навіть не дзвонив, щоби поспілкуватися з дітьми.

Advertisements        

Зрештою, я подала на роз лучення, зібрала речі наших дітей і повернулася до свого рідного міста . Це був важкий час для мене, але я знайшла роботу та нових друзів. Минули роки, мої діти виросли. Мій kолишній чоловік одружився з kоханкою, і в них наро дився син. Колишній подзвонив мені 2 роки тому і сказав, що шkодує за все і хоче повернутися до мене. Він пообіцяв залишити дружину і бути зі мною назавжди. Однак я відмовилася від його пропозиції! Вся річ у тому, що я була задоволена своїм життям. А мій kолишній чоловік колись зруйнував нашу сім’ю, і тепер він хоче збудувати її заново? Нехай пробачить мені, але це не моя справа.

Advertisements