Усі вважали Олега та Оксану ідеальною парою. Але з часом ”рожеві окуляри” у Оксани спали і вона почала розуміти те, чого раніше не помічала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олег та Оксана всім здавалися ідеальною парою – успішною, амбітною та багатообіцяючою. Однак уявлення Олега про ідеальну родину було таке: чоловік заробляє гроші, а жінка займається господарством. Оксана, навпаки, за рівність у всьому. Незважаючи на те, що Оксана була такою ж успішною, як і її чоловік, вона була змушена займатися всіма домашніми справами, поки чоловік після роботи байдикував перед телевізором.

Якось вона висловила втому, і Олег запропонував їй покинути роботу замість того, щоб постійно сkаржитися. Оксана стала сумніватися в їхній сумісності, особливо коли справа стосувалася створення сім’ї. Вона хотіла дітей, але не була певна, чи зможе Олег забезпечити їх так, як вона хоче. Якось Оксана запізнювалася на роботу і збиралася піти, зі спальні з’явився Олег і запитав, чи може він приготувати йому сніданок?

Advertisements        

Oксана відмовилася, але Олег наполягав, що голодний та ще не пив кави. Його тон став для Оксани останньою краплею: вона зняла обручку і пішла. До кінця дня Оксана відчула полегшення та зрозуміла, що не хоче продовжувати шлюб, у якому вона нещасна. Вони розлучилися, і кожен пішов своєю дорогою.

Advertisements