Донька не захотіла залишитись зі мною і переїхала жити зі своїми новими багатими родичами, а потім образилася, що я не підтримала її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи трудовим мігрантом в Італії, я останні 12 років знаходився вдалині від будинку, доглядаючи літніх людей. Зазвичай я приїжджала додому раз на рік – або на Різдво, або на Великдень. Цього року я планувала приїхати на великодні канікули. Коли я повідомила дочці про свій візит, вона раптом стала незадоволеною і скривдженою.

Я була приголомшена її реакцією, тому що не могла зрозуміти, що її турбує. У мене двоє дітей, син та дочка, обидва мають сім’ї. Моя дочка першою вийшла заміж, але вона відмовилася залишитися зі мною і пішла жити до своїх багатих родичів. Мій син, навпаки послухався мене і привів додому свою дружину, і ми всі почали жити разом. Щоб вирватися з бідності, я влаштувалася на кілька робіт в Італії і відправляла всі гроші додому своєму синові, який на них побудував сучасний будинок з двома окремими входами для мене і для нього.

Advertisements        

Під час свого великоднього візиту я планувала здивувати свою дочку, подарувавши їй 5000 євро, які накопичила, поки ми будували будинок. Однак моя дочка відмовилася мене зустрічати, сказавши, що не хоче приймати гостей на Великдень і що натомість я маю святкувати з сином і невісткою. Вона звинуватила мене в тому, що я підтримую їх у всьому і нехтую нею. Мене зачепили її звинувачення, тому що я не давала гроші синові в руки, а вкладала їх у будівництво будинку для себе. Адже це був вибір моєї доньки не залишатися зі мною і жити зі своїми родичами. Тому я впевнена, що в неї немає причин ображатись на мене.

Advertisements