Коли ректор сина покликав мене терміново до університету, я не знала, в чому справа. Але дійшовши до його кабінету, я жа хнулася, побачивши його дружину в такому стані.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій син навчався у престижному університеті, і одного разу мене викликали до університету без пояснення причин. Я хвилю валася, поки їхала туди і, нарешті, дісталася кабінету ректора, де зустріла Валерія Петровича, хорошого друга нашої родини, який тепер був ректором. Він повідомив мені, що його дружина, Оксана, відчуває незрозуміле виснаження і навіть знепритомніла нещодавно. Я бачила страх у її очах, коли вона сиділа там. Валерій Петрович вийшов із кімнати, залишивши мене з його дружиною.

Я розпитала Оксану про її симптоми і дізналася, що вона прокидається втомленою, задовго до того, як лягає спати, постійно почувається виснаженою і нещодавно втра тила свідомість під час уроку. Я порекомендувала їй чіткий режим дня, збалансоване харчування та регулярні прогулянки на свіжому повітрі. Через місяць Валерій Петрович викликав мого сина до себе в кабінет, щоб висловити подяку за мої рекомендації, бо Оксана почувала себе набагато краще.

Advertisements        

Вона була перевантажена шумом та постійними обов’язками з ведення класу старшокласників, підготовки їх до олімпіад та репетиторства. Валерій Петрович серйозно сприйняв мої рекомендації і стежив за тим, щоб Оксана їх виконувала до останнього пункту. Зараз вона одужує, і вони почали більше часу проводити разом, відпочиваючи від своїх обов’язків. Мій син цікавився, чому я доnомагаю Оксані, і я сказала йому, що просто тому, що доnомагати людям – це моя робота. Валерій Петрович навіть запропонував перевести мого сина на безkоштовне навчання, але я відмовилася, бо була рада доnомогти добрим друзям нашої родини.

Advertisements