Ми з чоловіком завжди мріяли мати заміський будинок, але коли нарешті наше бажання виповнилося, з’явилася нахабна сусідка і почала діставати нас.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ми з чоловіком завжди мріяли мати заміський будинок. Зрештою, наше бажання здійснилося, і ми купили невеликий будинок у сільській місцевості. Ми найняли ремонтну бригаду, щоб упорядкувати будинок, оскільки не могли знаходитися там щодня. Коли роботи були закінчені, ми з нетерпінням чекали на вихідні, щоб відвідати наш новий будинок. Коли ми в’їхали на під’їзну доріжку, до нас підійшла жінка похилого віку. – Ви мої нові сусіди? – спитала жінка, – мене звуть Анна Олексіївна, я живу ліворуч від вас.

 

Advertisements        

Як вийшло, що ви купили у нас будинок і не познайомились із сусідами? Анна Олексіївна продовжувала говорити, доки ми намагалися її перебити. Вона була дуже невблаганна і поводилася так, ніби ми були в неї в гостях, а не навпаки. Ми не могли дочекатися, коли вона піде, щоб ми могли спокійно насолоджуватися нашим будинком. Наступного ранку Ганна Олексіївна повернулася до нашого будинку без запрошення, не звертаючи уваги на наші незадоволені особи . Вона почала навчати нас садівництву та ведення домашнього господарства. Ми не могли її позбутися, оскільки вона завжди знаходила привід повернутися. Ми не могли відпочивати від слова зовсім! Отже, ми вигадали план, як посадити кілька саджанців і позбутися нашої цікавої сусідки.

 

Однак наступного дня ми помітили, що деякі наші рослини зникли. Ми пішли до Анни Олексіївни і спитали, чи не бачила вона чогось. На наш подив, ми знайшли наші рослини на її клумбі. Коли я звернулася до неї, вона спробувала виправдатися, сказавши, що у нас у селі все спільне. Ми зажадали, щоб вона віддала нам тисячу гривень за рослини та дозволила їм рости на нашій землі. Сусідка вирвала рослини і перекинула їх через паркан, кричачи на нас. Ми полегшено побачили, що вона пішла, і вирішили встановити відеоспостереження, щоб уникнути проблем у майбутньому. Подивимося, як усе далі піде.

Advertisements