Надя вийшла заміж за Мирона, і цим прирекла себе до нещастя. А коли вони звернулися до мене, було вже пізно.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Я була цілителькою у своєму селі, і це був дар, який я відкрила у собі досить пізно. Однак, як тільки люди дізналися про мій дар, вони стали приходити до мене зі своїми проблемами, а я слухала кожного і намагалася допомогти. На жаль, була одна клієнтка, яку я не змогла врятувати – вона вже давно обрала свою долю. Надя була вродливою дівчиною, яка в юності сильно закохалася в Мирона .

 

Advertisements        

Незважаючи на загальні сумніви щодо цієї пари, вона наполягала на тому, що вийде заміж лише за нього. Надя була відома своєю ревнощами, і вона накидалася на будь-яку дівчину, яка наближалася до її обранця. Її наполегливість окупилася, і вони з Мироном побралися, але невдовзі Надя пошкодувала про свій вибір. Мирон змушував Надю багато працювати, а сам тільки й хвалився своєю молодою дружиною. Надя швидко постаріла, і єдиною радістю для неї був їхній син Назарчик. Надя ніколи не скаржилася на життя, але її краса померкла, і вона стала примарою колишньою. На той час, коли Мирон зрозумів, що йому пощастило з дружиною з шановної родини — гарною і багатою, але його погане поводження з нею призвело до тяжких наслідків, було вже надто пізно. Надя стрімко згасала на очах. Чоловік звернувся до лікарів, але для Наді було вже надто пізно.

Тоді Надя прийшла до мене і я зрозуміла, що нічим не можу їй допомогти. Я пообіцяла доглядати Назарчика, і Мирон дозволив мені це робити, розуміючи, що його син потребує жіночої уваги. Наді незабаром не стало, і Мирон нарешті зрозумів, як погано поводився зі своєю дружиною. Він прийшов до мене і вибачився за свою поведінку, подякувавши мені за допомогу. Жаль, що він зрозумів, якою чудовою була його дружина, тільки коли було вже занадто пізно.

Advertisements