Донька вийшла заміж о 18 років, і відразу стала нароdжувати дітей один за одним. Все було добре, поки зять не отримав траvми та не втратив роботу.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Моя дочка одружилася, коли їй було всього 18 років, і всі їй заздрили. Вона вийшла заміж за Славка, свого друга дитинства, і ніхто цього не передбачав. Наш зять був старший за неї на шість років і на момент весілля вже був власником авторемонтної майстерні. Він був нареченим мрії, за якого хотіли вийти заміж усі дівчата. Проте люди почали розпускати чутки, що Ірина виходить заміж, лише тому, що ваg ітна, і ніхто, як Станіслав, не одружився б з нею інакше. Молодим же було начхати на ці чутки, і за рік у них народилася дочка, а потім хлопчики-близнюки. Ірина ніколи не працювала поза домом, бо була домогосподаркою і дбала про дітей. Раптова травма Станіслава на роботі стала причиною невдач у їх сім’ї .

 

Advertisements        

Йому довелося пройти тривале лікування, а обмежена рухливість заважала керувати гаражем. Він продав бізнес та почав шукати віддалену роботу. Їм ще потрібно було виплачувати іпотеку та утримувати трьох дітей. Щоб повернутися до нормального життя, Станіслав почав перенавчатися та пройшов курси цільового фахівця. Після курсів було важко знайти роботу. Ірина запропонувала вийти на роботу, але близнюки були надто малі, щоб ходити до дитячого садка. Хоча Станіслав міг доглядати їх, його обмежена рухливість заважала йому працювати одночасно з цим. На той час я була на пенсії, але все ще працювала продавщицею, щоб отримувати додаткову пенсію. Я не могла доглядати дітей у будні, але я запропонувала свою допомогу у вихідні.

 

Я також запропонувала Ірині звернутися за допомогою до свекрухи, але вона незабаром відмовилася дбати про онуків. На щастя, Ірина знайшла роботу у вихідні, і я допомагала доглядати близнюків у цей час. Зрештою, хлопцям вдалося стати на ноги, і справи у них пішли на виправлення. Коли близнюки підросли, ми пішли святкувати день народження, і вони втекли від мами Станіслава, яка спробувала їх обійняти. Мені було ніяково, але я розуміла, що вона намагається загладити свою провину. Зрештою, вона запропонувала допомогу у догляді за дітьми, і тепер вона забирає їх з дитячого садка і стежить за ними, поки Ірина не повернеться з роботи. Стан Станіслава покращився, і він відновив свій бізнес, використовуючи нові знання про рекламу в Інтернеті.

Advertisements