Мені здавалося, що я одружився з принцесою. Але в перший же день спільного життя мої рожеві окуляри розбилися раз і назавжди.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Моя колишня дружина Уляна була молодша за мене на шість років, і я завжди бачив у ній принцесу з казки, яку плекали батьки.

Коли ми зустрілися, у мене з’явилося сильне бажання оберігати її від усіх бід, і Уляна підбадьорювала мене в цій справі. Її батьки ставилися до мене як до сина; ми відсвяткували розкішне весілля.

Advertisements        

Однак рожеві окуляри розбилися, коли я побачила, яка Уляна у звичайному житті. Вона відмовилася працювати і переклала всі фінансові питання на мої плечі.

 

Незважаючи на її крихкість, я чекав від неї хоча б домашнього затишку, але на мене завжди чекали шари пилу і немитий посуд.

У вихідні вона тягала мене по магазинах або годинами розмовляла телефоном, гортала соцмережі, дивилася улюблений серіал.

Коли я пішов на лікарняний, то зрозумів, що Уляна більшу частину часу витрачає на догляд за собою. Але найсумніше те, що вона ніколи не питала про моє самопочуття і не готувала мені їжу.

 

Коли я одужав, то вирішив розлучитися з нею, а її батьки благали мене передумати, стверджуючи, що вони більше не можуть дбати про свою дочку.

Уляна навіть стверджувала, що вагітна, але правда швидко розкрилася у кабінеті лікаря. Мої почуття до неї зникли, і я зрозумів, що ухвалив правильне рішення.

Advertisements