Ставши сиротами, ми з сестрою жили у дядька та його дружини. Те, що вони зробили до нас, ми ніколи не забудемо.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ми з сестрою рано залишилися сиp0тами, тому що наш батько давно пішов із сім’ї, залишивши нас на бідну маму.

Якось, коли я була ще дуже маленькою, я побачила, як моя мама знепритомніла посеред кухні, і, нічого не розуміючи, я сіла поряд з нею і заплакала, поки моя сестра спала в дитячій.

Advertisements        

Пізніше прийшов мій дядько Олексій і довго розмовляв з мамою на кухні, але я нічого не чула, бо вони тихо говорили.

Через деякий час до нас вийшов дядько Олексій, і ми грали, а мама кудись пішла . Коли вона повернулася, то здавалась сумною, і дядько Олексій знову пішов розмовляти з нею на кухню.

 

Якось, коли ми з дядьком Олексієм грали в настільну гру, мама знову знепритомніла. Тітка Оксана, дружина дядька Олексія, приїхала шvидко, а шvидка допомога забрала маму до ліk арні. Тітка Оксана залишилася з нами, а дядько Олексій поїхав із мамою.

Коли я прокинулася наступного дня, дядько Олексій плакав біля мого ліжка і сказав мені, що моєї мами більше немає. Ми зібрали речі та поїхали жити до тітки та дядька.

Хоча без мами було важко адаптуватися на новому місці, тітка Оксана та дядько Олексій ставилися до нас дуже добре. Вони навіть купили нам свійських тварин, щоб ми почували себе краще. Ми допомогли тітці Оксані пекти кекси і розповідали їм про наш майбутній сімейний бізнес.

 

Тепер, коли ми з сестрою стали дорослими, ми не забуваємо, як наші дядько та тітка ставилися до нас усі дитинства. Дядько Олексій часто каже нам, як ми його ощасливили і що він нарешті відчуває, що має повноцінну сім’ю.

Ми вдячні йому та тітці Оксані за те, що взяли нас під свою опіку та вберегли від притулку.

Advertisements