Я довгий час приховувала від чоловіка факт того, що маю спільну справу з колишнім щодо нашого сина. Ось що сталося у результаті.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Якось у вихідні чоловік попросив у мене грошей на ремонт його гаража, що мене дуже здивувало. Я відмовилася, але він зазначив, що я щойно отримала премію.

Однак мені довелося пояснити, що моя зарплата не така велика. Справа в тому, що мої гроші переважно йдуть на погашення кредиту на машину для нашого сина Олексія, на якій зараз тимчасово катається мій колишній чоловік Михайло.

Advertisements        

 

Поки Олексію не виповниться 18 років, Михайло водить машину, обіцяючи дбайливо ставитись до неї, оскільки це буде подарунок-сюрприз для Олексія на повноліття.

Чоловіку про автокредит я не говорила, але він підслухав розмову з Михайлом і дізнався про це. Мені стало соромно, що я приховувала це від нього цей факт і у всьому зізналася.

Чоловік сказав, що Михайло просто використовує мене і теоретично може не віддати машину нашому синові, що може призвести до судового розгляду.

 

Наразі ми консультуємося з юристами, щоб знайти рішення для майбутньої ситуації.

Я зрозуміла, що треба було порадитись із чоловіком і не ризикувати, але я лише хотіла порадувати сина.

Тепер я сумніваюся в чесності Михайла і дбаю про свої гроші. Я сподіваюся, що все буде гаразд, але я точно більше не зроблю такої помилки.

Advertisements