Дізнавшись, що дочка має нареченого, я попросив її привести його на мій день народження. Але як тільки її хлопець увійшов до будинку, я заці п енів.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У мене є єдина дочка, яка мені дуже дорога. Ми з дружиною пишаємось нашою Полінкою. Зараз їй 21 рік, і я думаю, що їй час задуматися про заміжжя. У Поліни багато шанувальників, але вона ніколи не говорила нам, що зустрічається з кимось. Я кілька разів питав її, чи подобається їй хтось і чи потрібна їй порада з приводу її особистого життя. Поліна завжди казала, що в неї нікого немає, а однолітки – незрілі і дратують її своїми непр истойними жартами. Нещодавно я помітив, що дочка поводиться загадково, і обговорив це з дружиною.

Катерина подумала, що Поліна може мати хлопця, і я попросив її привести його на мій день народження. На свято приїхала Поліна зі своїм хлопцем, Віталієм, водієм навантажувача в нашій компанії. Я був здивований і стурбований тим, що він майже мого віку, йому 40 років, він роз лучений, і він має 12-річну дочку. Я не міг уявити його своїм зятем. Після свята я поговорив із дочкою і спитав, що вона знайшла у Віталії. Вона сказала, що він уміє поводитися з жінками, і дочка знаходить його цікавим співрозмовником. Віталій навіть встиг зробити їй пропозицію.

Advertisements        

Почуваючись пригніченим, я довірився дружині, і вона поговорила з Поліною. Вона була засмучена після їхньої розмови, але я не знаю, що між ними було сказано. Поліна у результаті вирішила не поспішати зі шлюбом із Віталієм. Я сподіваюся, що вона знайде когось більш придатного для неї, і я радий, що дружина змогла допомогти доньці прийти до тями і поглянути на ситуацію без рожевих окулярів.

Advertisements