Хоча зр ади дружини було видно неозброєним оком, але Олександр не хотів вірити в це. Адже він шалено любив свою дружину, а та користувалася цим як могла.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У Олександра виникло дивне відчуття, що щось не так, коли він повертався зі своєї ділової поїздки на день раніше запланованого. Незважаючи на те, що він не зателефонував і не попередив свою дружину Валентину, він нерішуче посміхнувся, подумавши, що це класична історія підозрілості та рев нощів. Батько Олександра попереджав його про одруження з гарною жінкою, але він не послухався і з кожним роком любив свою дружину все більше. Він довіряв їй, але після повернення не міг позбутися занепокоєння. Олександр збіг сходами свого багатоквартирного будинку, проходячи повз красивого чоловіка на шостому поверсі, і його серце шалено забилося від ре внощів.

Валентина справді не була вірною дружиною. Вона любила Олександра, але їй також подобався статус заміжньої жінки, гарна квартира у центрі міста, фінансова забезпеченість та коханці. Незважаючи на те, що її так і не спіймали, недовіра Олександра була не зовсім необґрунтованою. Валентина взяла відгул на роботі та провела п’ятницю з чоловіком з іншого кінця міста. Вона хвилювалася без видимої причини, і коли Олександр зненацька повернувся у п’ятницю, вона запанікувала. Вона виштовхала його з квартири, і він не помітив неприбрану постіль, але побачив попільничку, наповнену недопалками.

Advertisements        

Валентина подзвонила своїй подрузі Тані, щоб та прикрила її, якщо Олександр запитає про вчорашній вечір. Таня знала про всі любовні пригоди Валентини, але ніколи не засуджувала її. Валентина завжди шукала чогось більшого, але не турбувала себе тим, щоб вдавати, що цікавиться своїм добрим і багатим чоловіком. Таня припустила, що Валентина могла б здобути щастя в любові до того, хто вже був поряд із нею.

Минуло 20 років – і Валентина та Олександр відсвяткували свою рубінову річницю весілля. Валентина виглядала надзвичайно у своїй новій сукні та зачісці, і Олександр не міг відірвати від неї очей. Наступного дня Валентина зізналася Тані, що останні два роки регулярно ходила до церкви вибачатися. Вона ніколи нікому не розповідала про це, навіть Тані. Таня була здивована, що Валентина шукає відпущення rріхів, зате зрозуміла, що Валентина була щаслива, бо кохала всі ці роки, незважаючи ні на що. Подружжя завжди любило одне одного, і в цьому був їхній секрет щасливого життя

Advertisements