У Ані вже було дві квартири, свій біз нес та машина, коли сестра прибіrла до неї, розповіла, що ваrітна та попросила пожити в одній з її квартир.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Були дві сестри на ім’я Аня та Люда, які росли в сім’ї, де молодша була більш прихильна до батьків. Ані доводилося дбати про молодшу сестру, яка була розпещена і отримувала все, що хотіла. Ані доводилося покладатися на себе і наполегливо працювати, щоб її майбутнє було забезпеченим. У двадцять дев’ять років у Ані був свій біз нес, дві квартири та шикарний автомобіль.

Люда, з іншого боку, ледь доучилася до кінця університету і вела безтурботне життя з багатьма хлопцями, які постійно змінювали одне одного. Вона ніколи не працювала і, як і раніше, покладалася на своїх батьків у фі нансовому плані навіть у двадцять сім років. Одного разу Люда дізналася, що ваrітна від свого останнього бойфренда, який не хотів від неї дітей. Вона пішла до батьків по доnомогу, і вони запропонували виховувати дитину самі.

Advertisements        

Через рік Люда підійшла до Ганни і попросила у неї вільну квартиру для проживання з дитиною , тому що батьки більше не дозволяли їй гуляти з друзями, і вона не хотіла змиритися з їхніми правилами. Аня відмовилася, нагадавши Люді, що вона наполегливо працювала за все, що в неї було, і що вона не несе відповідальності за безвідповідальність молодшої сестри. З тих пір сестри майже не розмовляють і бачаться тільки під час сімейних посиденьок, яких, до речі, буває небагато, та й проходять вони у дуже напруженій обстановці. Втім, у тому Аня себе не звинувачувала. Адже вона не обіцяла нікому, що стане другою мамою для безвідповідальної сестри.

Advertisements