Наталя не могла повірити пліткам сусідів та подруг про зра ди її чоловіка. Тому вирішила переконатися у всьому сама – на неї чекав величезний “сюрприз”.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наталя вийшла з під’їзду, злегка погойдуючись. Її темні окуляри впали на землю, і якась жінка випадково наступила на них. У цей момент вона згадала Ігоря, який був їй найдорожчим на світі протягом 10 довгих і щасливих років. Вони з Ігорем навчалися в одному коледжі та почали зустрічатися на другому курсі. Їхня дружба переросла у велике і міцне kохання. Закінчивши навчання, вони підписали контракт і переїхали до іншого міста, щоб працювати за своєю спеціальністю.

Життя помалу налагоджувалося, вони любили одне одного, завжди знаходячи компроміси у своїх рідкісних сварkах. Через два роки вони куnили невелику однушку. Єдине, що затьмарювало їхнє щасливе життя – відсутність дітей. Вони ходили на обстеження у різні клініки, але жоден фахівець чи аналіз нічого не показав. В результаті вони залишилися бездітними – навіть через дев’ять років. Якось Наталя прийшла на роботу раніше і зустріла їх нову співробітницю Віру в роздягальні. Та розповіла Наталії, що її чоловік уже давно ходить до її сусідки Галини. Наталя не хотіла в це вірити, але останнім часом поведінка її чоловіка справді змінилася.

Advertisements        

Він не цілував її на прощання, як завжди, і йшов на роботу на півгодини раніше. Пізніше Віра зателефонувала Наталі, щоб повідомити, що Ігор приїхав з Галиною і доnоміг їй донести сумки. Наталя негайно вирушила до Галини додому , де застала Ігоря, який обіймає вагітну жінку. Він зізнався Наталі, що Галина чекає від нього дитину. Наталя не могла жити в одному місті зі зрадником, тож повернулася до матері. Вона швидко знайшла роботу та зосередилася на відновленні свого життя. Одного разу до неї підійшов молодик і представився Славою. Наталя не могла повірити, що це був її колишній однокурсник, котрий сильно змінився за ці роки. Згодом Слава став бажаним гостем у будинку Наталії, потім близьким другом, а згодом і її чоловіком. За рік після весілля Наталя народила хлопчика.

Advertisements