Інні спочатку подобалися залицяння Стаса, але згодом вона зрозуміла, що щось тут не так. І коли вона вирішила роз лучитися з ним, тоді Стас показав своє обличчя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Минуло півроку з роз лучення Інни з чоловіком, а вона все ще не могла його забути. Вона була спустошена, бо все було гаразд – і раптом у нього з’явилася інша жінка. Син Інни був дорослим та навчався на третьому курсі коледжу в іншому місті. Він приїхав на канікули, але не збирався повертатись додому на літо. Батька він не пробачив і повністю підтримав матір. Колега та найближча подруга Інни, Єва, запросила її одного разу на святкування ювілею свого чоловіка у кафе. Інна не була зацікавлена у спілкуванні, оскільки останнім часом їй було комфортно бути однією. Однак Єва переконала її прийти і трохи повеселитися.

Під час заходу Єва познайомила Інну з другом свого чоловіка Стасом, якому вона давно подобалася, але він був надто со ром’язливий, щоб підійти до неї. Стас почав освідчуватися в любові до Інни майже при кожній зустрічі і представляв її своїм друзям та знайомим як свою kохану жінку. Спочатку Інна насолоджувалася увагою і була задоволена, але наполегливість і м’якість Стаса почали її насторожувати. Крім того, він був дуже покірним, що унеможливлювало будь-яку суперечку з ним. Інна вирішила розірвати з ним усі стосунки, але не знала, як сказати йому про це. Тому вона вирішила спочатку уникати його і не відповідати на його телефонні дзвінки.

Advertisements        

Якось, коли Інна збиралася на роботу, Стас накинувся на неї і зажадав пояснити, чому вона його ігнорує. Інна сказала йому, що вирішила розірвати їхні стосунkи. Стас сприйняв це агресивно і звинуватив її у зра ді. Інна спробувала піти, але Стас пішов за нею , тому довелося втрутитись охоронцям біля входу. Пізніше Інна познайомилася з Олегом, новим сусідом по її будинку, який остаточно позбавив її домагань Стаса. Вони познайомилися ближче, і згодом Олег став чоловіком Інни. Вони часто відвідували друзів, а Артем і Єва приймали їх з розкритими обіймами. Олег та Артем стали близькими друзями завдяки своїй комунікабельності та дружелюбності. Інна була вдячна Олегу за те, що він захистив її і відчувала, що доля звела їх разом не просто так.

Advertisements