Прислухавшись до поради подруги, Ніна вирішила перевірити свою невістку просто під час весілля. У результаті вона сама почервоніла від со рому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На весільному прийомі гості один за одним підходили до молодят, вручаючи їм як подарунки конверти, наповнені грошима. Ніхто не виділявся: усі, здавалося, були частиною змови. Денис та Настя були у захваті, бо витратили на весілля багато грошей. Як тільки вітання та конверти були прийняті, а весілля закінчилося, Настя почала перераховувати гроші.

Раптом до неї підійшла мати Дениса з вин ним виразом обличчя. Ніна Степанівна попросила вибачення за те, що не дала жодних грошей, пояснивши, що їй не вдалося зібрати значну су му, незважаючи на всі старання. Настя була задумливою, але розуміючою, і в них відбулася коротка особиста розмова. Перед відходом Настя спробувала дати Ніні Степанівні трохи грошей, та відмовилася. Однак пізніше з’ясувалося, що гроші у Ніни Степанівни таки були, але вона вирішила випробувати доброту та сумлінність Насті цього знаменного дня.

Advertisements        

Вона чекала, що Настя засмутиться через відсутність подарунка, але натомість Настя була готова поділитися своїми грошима зі свекрухою. Ніні Степанівні стало со ромно, і вона вирішила більше ніколи не дорікати чимось своїй чудовій невістці. Жінка перестала прислухатися до порад своєї подруги, у якої були nогані стосунkи з невісткою, і тепер завжди слідувала совісті і слухала свій внутрішній голос. Коли наро дилася онука, Ніна Степанівна принесла з собою конверт із великою су мою грошей: онуці та прекрасній невістці.

Advertisements