Віктор був здивований, де ж його дружина. А побачивши сусіда, він зрозумів, що той щось приховує від нього, увірвався до його квартири і не міг повірити своїм очам.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Віктор повернувся додому раніше, ніж звичайно, бо його розклад несподівано змінився. Коли він підійшов до своїх дверей, зрозумів, що залишив свої ключі всередині. Він намагався додзвонитися до своєї дружини Марії, але вона не відповідала. Отже, він вирішив подзвоніти до їхній квартирі. Марія не відповіла, але Віктор почув, як у квартирі задзвонив телефон. Потім Віктор зателефонував до квартири їхнього сусіда Михайла, і той відчинив двері. Михайло був здивований, побачивши Віктора, і спитав його, з чого він повернувся так рано?

Віктор пояснив, що хотів би взяти запасні ключі у Михайлової дружини, бо залишив свої ключі всередині. Михайло був в одній майці і, здавалося, щойно прокинувся, що викликало у Віктора підозри. Віктор запитав, чи може Михайло знає про місцезнаходження його дружини, і той сказав, що вона, можливо, поїхала відвідати свою матір до села. Віктора щось підштовхнуло діяти швидkо, тому він відштовхнув Михаїла, пройшов у його спальню – і застав там Марію. Він мовчки вийшов із квартири, викинув речі Марії з шафи і знайшов кілька валіз на антресолях. Він швидkо зібрав речі дружини і кинув їх перед дверима Михайла.

Advertisements        

Коли Марія вийшла в халаті, Віктор кинув пакет із її документами та банківською картою на підлогу і сердито зачинив двері. Віктор поїхав до батьківського будинку зі своїм сином Іваном, сказавши йому, що мати захворіла і що він відвезе його до бабусі з дідусем, щоб він міг робити там уроки. Коли мати Віктора спитала його, що сталося, він сказав їй, що роз лучиться з Марією, бо не може залишити з нею свого сина. Тієї ночі Віктор залишився в будинку своїх батьків і вирішив nродати свою квартиру і куnити іншу в тому ж будинку, де жили його батьки. Марія ніколи більше не з’являлася в його житті і навіть не бачила свого сина. Через кілька років Віктор познайомився з Мариною, яка працювала черговою на станції. Марина закохалася у Віктора і переконала його одружитися з нею. Зрештою, у них наро дилася дочка, і Віктор зрозумів, що Марина – найкраща дружина для нього.

Advertisements