Намічався ювілей мами Марійки, і вона поспіхом узяла з собою чоловіка в магазин, щоб куnити новий костюм. Але все скінчилося інакше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Василь та Марійка, досвідчена пара, після полудня сиділи на кухні. Раптом Марійка злякано глянула на чоловіка. – Ти пам’ятаєш, що завтра ми йдемо на ювілей моєї мами? – Вона спитала. – Звісно, я пам’ятаю, як я можу забути про це! – ліниво кивнув Василь. – Ага, пам’ятаєш… Я теж зараз дещо згадала… Терміново збирайся, – сказала Марійка. – І куди?

– боячись відповіді, спитав Василь. – В магазин. Тобі треба куnити новий костюм. Я зовсім про нього забула! – похапцем сказала Марійка. – Новий костюм? Для мене? – недовірливо запитав Василь, – ти нічого не переплутала? Марійка пояснила, що його весільний костюм зношений, і йому потрібний новий для заходу.

Advertisements        

Василь не хотів роз лучатися зі своїм старим костюмом, але зрештою погодився сходити до магазину. У чоловічому відділі він почував себе некомфортно і натомість купив для Марійки новий жовтий костюм. На ювілеї Марійка виглядала надзвичайно у своєму новому костюмі, а гості захоплювалися новою жилеткою Василя, яку він куnив замість костюма до старих штанів. Ось секрет сімейного щастя та яскравий приклад балансу: вона гарна, він задоволений!

Advertisements