У свої 32 роки я все ще не хотіла заміж і дітей, тоді як моя сестра близнючка обзавелася сім’єю відразу після школи і стала поспіль народ жувати дітей.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я Валерія, а моя сестра-близнючка – Валентина. Ми завжди були дуже різними. Коли Валентина вийшла заміж відразу після закінчення школи і завела сім’ю, я була віддана своїй кар’єрі, і в 32 роки у мене не було ні чоловіка, ні дітей. Я завжди була зосереджена на своїй роботі і вважала, що від чогось треба відмовитись, щоб отримати інше. Я думала, що неможливо бути доброю матір’ю, дружиною та одночасно робити успішну кар’єру. Валентина завжди казала, що вона працює як дружина та мати.

Вона мала двох дітей, і вона ніколи не ходила на роботу. Згодом я заснувала свій власний біз нес, і він був дуже успішним. Я змогла куnити собі квартиру та машину, і навіть збудувала будинок за містом. Я зустрічалася з чоловіками, їздила в подорожі, але ніколи не виходила заміж, бо знала, що не впораюся з зобов’язаннями, пов’язаними з дитиною та чоловіком, і водночас зосереджувалася на своїй кар’єрі. Зрештою, я зустріла Василя, і він був саме таким, яким я мріяла побачати справжнього чоловіка. Однак, коли я виявила бажання завести дитину, він був nроти. Він не хотів ділити мене з дитиною. У результаті ми роз лучилися, і я вперше залишилася з розбитим серцем.

Advertisements        

Я поїхала у відпустку, щоб спробувати забути про все це, але зрештою зустріла Віталія, який був одружений. У нас зав’язався роман, але я не хотіла руйнувати його шлюб та сім’ю, тому ми перестали зустрічатися. Потім мені стало nогано, і я пішла до ліkаря, підозрюючи найгірше. І так, виявилося, що я вагітна! Насправді я була в захваті, але знала, що це буде нелегко, адже мені вже було 40 років. Однак мені було байдуже, що подумають інші – я пішла за покликом свого серця. Незважаючи на думки людей та побоювання ліkарів, я наро дила здо рового хлопчика Кирила. Валентина була єдиною, хто підтримав мене, і я була вдячна за підтримку. Зараз Кирилу 10 років, і я дуже рада, що зважилася наро дити його. Я знаю, що можу зробити все, що задумаю, в тому числі я зможу стати прекрасною матір’ю і зробити успішну кар’єру одночасно з цим.

Advertisements