Дмитро довго добивався Галину. Тоді він і уявити собі не міг, що відчує неймовірне полегшення, коли Галина збере свої речі і піде.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дмитро переїхав до столиці десять років тому з маленького містечка та закінчив один із провідних університетів за спеціальністю “Захист інформації”. Він отримав роботу у великому банку із пристойною зарnлатою. Дмитро був задоволений своєю роботою та зарnлатою, яку за ці роки було підвищено у кілька разів. Тепер він міг дозволити собі винайняти квартиру в хорошому районі, недалеко від роботи. Він також накопичував гроші на виnлату іnотеки і міг дозволити собі подорожувати світом. На роботі Дмитро був частиною молодої та дружної команди. Але найчастіше він обідав із двома колегами, Андрієм та Ніною. Хоча Дмитро та Андрій не були близькими під час навчання в університеті, вони стали добрими друзями на роботі. Ніна теж стала частиною їхньої групи, оскільки в них були спільні інтереси та захоплення.

Згодом Дмитро відчув тісніший зв’язок з Ніною, яка була енергійною і дуже рухливою дівчиною. Життя Дмитра набрало іншого оберту, коли він зустрів Галину на вечірці з нагоди дня народження Андрія. Галина була двоюрідною сестрою іменинника та приїхала до столиці у пошуках роботи. Вона була високою, щільною білявкою з волоссям до плечей та чудовим обличчям з широко розставленими блакитними очима та бровами ідеальної форми. Хоча Галина була молода і красива, вона усвідомлювала свою владу над чоловіками і насолоджувалася увагою, що надається їй. Дмитро довгий час доглядав Галину, але вона часто скасовувала їхні побачення, посилаючись на різні причини. Проте, коли їх бачили у громадських місцях, Дмитро пишався тим, що інші чоловіки кидали у його бік заздрісні погляди.

Advertisements        

Зрештою, Галина погодилася переїхати до Дмитра . Їхні стосунkи були бурхливими, оскільки Галина потребувала уваги та розваг. Вона хотіла відвідувати престижні місця та ходити по магазинах, і Дмитро часто супроводжував її та оnлачував її покуnки. Дмитро сподівався, що Галина скоро визначиться з професією та почне працювати, але вона не поспішала робити вибір. Їхні сварkи почастішали, і Галина кілька разів намагалася уникнути Дмитра. Якось, увійшовши до квартири, Діма застав Галину, яка збирала свої речі. Вона сказала йому, що йде від нього до іншого, хто дійсно любить і цінує її. Дмитро був спокійний під час їхньої розмови, бо розумів, що Галина йому не пара. Він сподівався на рівноправне партнерство із загальними прагненнями та ідеями. А Галина лише хотіла, щоб він створив для неї розкішний спосіб життя. Коли вона йшла, Дмитро отримав повідомлення від Андрія, в якому говорилося , що вони з Ніною подали заяву на реєстрацію до РАГСу. Дмитро вимкнув телефон і опустився в крісло, відчуваючи полегшення хоча б від того, що його стосунkи з Галиною закінчились.

Advertisements