Микола сліпо вірив у хибні цілющі сили Івана, забрав усі свої заощадження і пішов із дому, щоб піти за Іваном. Ось чим це обернулося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ганна прийшла з роботи і знайшла записку від чоловіка Миколи, в якій говорилося, що йому все набридло. Дмитро, син Ганни, застав її, як вона сміялася над ситуацією. Коли він спитав, від чого втомився його батько, Ганна, сміючись, відповіла, що, мабуть, це через її грубий характер. Дмитро спробував умовити матір звати батька назад, кажучи, що Насті, його молодшій сестрі, потрібний батько.

Проте Ганна не була впевнена, чи це правильно. П’ятнадцять років тому Ганна та Микола одружилися, а через рік у них наро дився син Дмитро. Вони добре жили у власній хаті, але більше дітей у них не було. Через десять років Ганна виявила, що ваrітна Настею. Микола став одержимий своєю дочкою і кинув роботу, щоб дбати про неї. Він також сліпо вірив у хибні цілющі сили людини на ім’я Іван, який виявився негідником. Микола забрав усі свої заощадження і пішов із дому, щоб піти за Іваном, залишивши свою родину в якомусь незрозумілому стані.

Advertisements        

Зрештою, Ганна дізналася про інших чоловіків, на яких вплинув Іван, і що всі вони були в хороших сім’ях. Ганна шукала Миколу, але за два тижні той повернувся додому сам. Ганна вибачила чоловіка, але змусила пообіцяти поговорити з нею наступного разу, коли у нього виникнуть nроблеми чи подібні маячні ідеї. Решта чоловіків теж повернулася додому, але Іван забрав їхні гроші і зник. Сім’я рушила далі, хоча іноді за столом вони й жартували про наївний характер чоловіка.

Advertisements