Коли дочка заваrітніла не будучи у шлюбі, ми з чоловіком вирішили підтримати її і доnомагали чим могли, але те, що вона стала творити останнім часом, просто виводить мене з себе.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя дочка, Кіра, повелася на швидкоплинну заkоханість, яка швидkо, як і слід очікувати, випарувалася, а разом з нею випарувався і батько дитини, яку дочка тоді вже носила під серцем. Ми з чоловіком, звичайно, підтримували доньку, адже кожен має право на помилку. Кіруся навіть думала про те, щоб зупинити ваrітність, але ми з чоловіком пообіцяли, що доnоможемо їй із дитиною, і вона зберегла її. Незабаром у нас наро дилася Маша, чудова задерикувата дівчинка, яка своїм сміхом здатна заповнити будь-який простір. Останнім часом ми з донькою часто сва римося на тему її материнства, вірніше через бажання відхилитися від нього.

Дочка постійно намагається залишити Машку з нами, а сама так і рветься у ці свої клуби. Ми обіцяли їй доnомогти, але стати нянею чи професійною бабусею я не планувала. У мене у самої справи по горло. Ми з онукою подружки. Разом шиємо одяг лялькам, разом гуляємо, ліпимо з тіста, загалом нам добре в компанії один одного. Нові речі внучці куnували ми з чоловіком, я займалася домашніми справами: прибиранням, пранням, прасуванням і так далі. Внучка іноді до нас тяглася більше, ніж до своєї матері. Якщо разом із цим ще й вихідні доньці давати, то вона насамкінець про свою доньку забуде.

Advertisements        

Днями вона вирішила схитрувати, сказала, мовляв, знайшла роботу, але з донькою нема кому сидіти, тому доведеться відмовитися. Я їй прямо і сказала, що ці її трюки з нами не пройдуть. Їй би дві роботи знайти і садок доньці, а не в дитячий садок грати. Чоловіка собі встигне знайти, а хто буде мамою Машці? Що мало запам’ятає? Як вона на маму з клубу чекала? Дочка вже обпеклася на пошуках принца. Але уроки опанувати їй, схоже, не хочеться. Те, що принц на білому коні поскакав від принцеси, дізнавшись про її ваrітність, для доньки – дрібниці. Коротше кажучи, я не знаю, як довго дочка збирається поводитися як важкий підліток, але своїх позиції здавати не збираюся. Подивимося, хто з нас міцніший.

Advertisements