Коли син заявив про свій від’їзд, Наталя засмутилася. Але не знала вона, що буквально за півроку її життя наповниться новими фарбами.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Одного разу син Сергій сказав матері, що їде з села до міста, бо в цій глушині немає роботи і він втомився сидіти без діла. Днями раніше він посварився зі своєю дівчиною Марією, і більше не хоче бути тягарем для своєї матері через своє фі нансове становище. Наталя, мати Сергія, була засмучена звісткою про від’їзд свого сина, але розуміла його потребу у кращому житті. І ось уже 6 місяців Наталя була одна. Вона згадувала про чоловіка та сина, і ледве стримувала сльози.

Саме в цей момент Марія зненацька з’явилася на порозі її будинку з пакетом, nлакала та просила її про доnомогу. Виявилося, що мати Марії вигнала її та сина Андрійку з дому, і тепер їй нема куди йти. Наталія запропонувала дати притулок для неї та рідного онука… Через місяць Сергій зателефонував і попросив свою матір відвідати Марію і дізнатися, як у неї справи. Сергій все ще відчував, що любить Марію та хоче бути з нею. Через півтора місяці він повернувся додому і зробив пропозицію Марії.

Advertisements        

Наталя з радістю дала своє благословення, і через три місяці Сергій та Марія пов’язали себе узами шлюбу. Наталя була вже бабусею Андрійки, а згодом стала ще й бабусею внучки Наталки, названої на її честь. Більше того, Сергій знайшов роботу у своєму селі, а згодом відкрив свою власну справу. Сім’я прожила з Наталею ще кілька років, перш ніж переїхати на сусідню вулицю. Вони помирилися і з матір’ю Марії, і з того часу жили довго і щасливо. Життя Наталії більше ніколи не було самотнім, і вона ще довгі роки насолоджувалося суспільством своїх онуків.

Advertisements