Коли батьки моєї дівчини почали підштовхувати нас до весілля, я ще не розумів, що відбувається. І лише після весілля мені все стало ясно.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я був єдиною дитиною, яка наро дилася у батьків, у яких були труднощі із зачаттям через nроблеми зі здо ров’ям. Вони вклали багато часу та грошей у моє виховання та завжди обіцяли підтримувати мене. В результаті я завжди намагався бути добрим сином і змусити їх пишатися мною. Проте все змінилося, коли я зустрів Наталю – на другому курсі університету.

Вона показала мені, як насолоджуватися життям, і ми почали ходити до клубів та мандрувати разом. Мені стало менш цікаво проводити час зі своїми батьками, і вони почали турбуватися, що я скривджений на них. Саме тому я вирішив зізнатися своїм батькам, що дуже щасливий із Наталею. На третьому курсі я вирішив зробити пропозицію Наталії, але я не мав достатньо грошей на каблучку. Мама підтримала моє рішення, але мій батько вважав, що я надто молодий для сім’ї.

Advertisements        

Після знайомства з Наталією батьки погодилися підтримувати нас, допоки ми не знайдемо роботу. А от коли я познайомився з батьками Наталії , вони обсипали мене похвалами і звали справжнім чоловіком, бо я мав гроші. Вони не пропонували жодної фі нансової підтримки, поки мої батьки оnлачували нашу оренду. Батьки Наталії навіть не зробили свій внесок у наше весілля. Зараз Наталія ваrітна, і ми знову відчуваємо фі нансові труднощі. Мої батьки більше не в змозі утримувати нас, і я маю працювати паралельно з навчанням. Я не можу не приховувати образу на батьків Наталії, які підштовхнули її до заміжжя, але не змогли надати жодної підтримки. Неприємно думати, що мої батьки підтримували нас коли могли, а батьки Наталії ніколи навіть не намагалися.

Advertisements