Наталка, дізнавшись про мене з Павлом, почала мене переконувати, щоб я не пов’язувала з ним великі надії. Але після нашого весілля все стало ще гірше

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Наташі специфічні уявлення про стосунки. Ми з нею знайомі досить давно, познайомилися у старших класах школи, а потім вступили до одного і того ж університету. Наталя має досить яскраву, гарну зовнішність, чим постійно користується. Скільки я її пам’ятаю, вона змінює хлопців як рукавички. Найдовші стосунkи тривали не більше кількох місяців.

Наталка мене все життя намагалася переконати, що всі чоловіки однакові, що всі зраджують. Вона своїм кавалерам зрад жувала постійно. Вона та людина, яка мала серйозні стосунkи з трьома одночасно. Коли ми з Павлом тільки познайомилися, Наталка намагалася мене переконати, щоб я не пов’язувала з ним великих надій.

Advertisements        

Але я її не слухала, скоро ми з Павлом одружилися. Ми маємо чудові стосунkи, ми всім ділимося один з одним. Я впевнена, що чоловік мене любить і вірний мені. Наталці не дає спокою наша сімейна ідилія. Вона намагається довести мені, що Паша мені зрадить за першої ж нагоди. Вона стала крутитися поруч із ним у відвертих сукнях! До речі, мій чоловік Наташу не виносить, він мене попросив: -Твоя подруга така нав’язлива, вона до тебе приходить чи до мене? Ти певна, що тобі така подруга потрібна? Після цього я вирішила припинити спілкування з нею.

Advertisements