Після того як Артем запропонував kоханці кинути роботу і переїхати до них у місто, пообіцявши, що покине дружину, він дізнався про вагітність дружини: що йому робити в цій ситуації? З одного боку – любов, а з іншого – відповідальність перед дитиною, що ще не наро дилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марина багато років мріяла про відпочинок у горах із kоханим чоловіком, а Артема цікавила лише робота. На щастя Марини чоловік пообіцяв виконати будь-яке бажання дружини в день її народ ження. Марина хотіла провести з ним свій день народ ження, катаючись на лижах, і Артем погодився. Вони поїхали в гори та винайняли кімнату.

Артем найняв інструктора на ім’я Аня, щоб та навчила його кататися на лижах, поки дружина насолоджувалась своїм часом у СПА. Артем і Аня виnадково вnали в сніг і відчули незрозумілий зв’язок. Незабаром Марина повернулася, повернувши чоловіка в реальність, а Артем показав, чому навчився в Ані. Наступного дня вони повернулися додому. За кілька тижнів Артем вирушив у корпоративну поїздку до того ж готелю з колегами. Він знову зустрів Аню і переконав її покинути роботу на гірськолижному курорті та повернутися з ним до міста.

Advertisements        

Артем сказав Ані, що роз лучиться з дружиною і одружиться з нею. Вони провели разом ніч, але коли Артем повернувся додому, дізнався, що Марина вагітна. Артем розривався між любов’ю до Анни і відповідальністю перед дочкою, що ще не наро дилася. Він вважав за краще залишитися зі своєю сім’єю і ніколи не розповідав Марині про свій роман. У них наро дилася дочка Кірочка, і Артем любив її найбільше у світі. Він вважав, що він зробив правильний вибір на користь сім’ї. У сімейних від носинах не така важлива любов у своєму первісному вигляді, як емоційна прихильність до людини, турбота, комфорт поряд з другою половиною та почуття, що ти вдома. Про своє рішення чоловік не пошkодував ніколи.

Advertisements