Повернувшись раніше додому, я застав дружину перед телевізором, а донька мила підлогу. Я був розгніваний. І мені довелося обирати між дружиною та донькою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я був одружений, моя дружина Олена зра дила мене з іншим чоловіком. Вона залишила мене і нашу трирічну дочку Надю. Мама доnомагала мені дбати про доньку, але бути батьком-одинаком було нелегко. Якось я зустрів жінку на ім’я Оксана і заkoхався у неї. Через кілька місяців ми одружилися, і я був щасливий, що в моєму житті з’явиться нова постать жінки та матері для моєї дочки.

Однак я помітив, що Надя вже не була така щаслива, як раніше. Вона весь час здавалася втомленою та сумною. Коли я запитав Оксану, що відбувається, вона сказала мені, що Надя просто дорослішає і поводиться по-дорослому. Але я знав, що щось не так. Якось я прийшов додому з роботи раніше і застав Надійку, яка мила підлогу, поки Оксана дивилася телевізор.

Advertisements        

Коли я запитав, чому Надя займається домашніми справами, Оксана сказала, що хоче, щоб вона з раннього віку навчилася бути гарною господаркою. Я розмовляв з Надею в її кімнаті хвилинами пізніше, і вона мені розповіла, що Оксана щодня змушувала її робити всю роботу по дому, поки сама відпочивала і нічого не робила. Я був роз лючений і вирішив поставити крапку в наших відносинах. Тепер моя мама знову доnомагає мені дбати про Надю. Це непросто, але ніхто не любитиме і піклуватиметься про доньку так, як рідна бабуся. Вважаю, я зробив тоді правильний вибір, обравши дочку, а не «улюблену» жінку.

Advertisements