Лише після народ ження четвертої дитини, Лариса розкусила хиртий план чоловіка. Він умовляв дружину народ жувати одного за одним лише щоб вона сиділа вдома.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лариса та Орест багато працювали над розвитком свого біз несу. – Справи просуваються, хоч і маленькими кроками, – сказала Лариса, розбираючи якісь документи, – я рада, що ми потихеньку досягаємо своєї мети. – Так, і нам треба nродовжувати старанно працювати, тим більше, що ми скоро одружимося, і на весілля нам знадобиться чимало грошей, – кивнув Орест. – І я вагітна, тож у нас є ще більше причин nродовжувати рухатися вперед, – посміхнулася Лариса, показавши чоловікові позитивний тест на ваrітність. Орест зістрибнув з місця і обійняв дружину: – Це чудові новини! Не вірю своєму щастю! Тепер нам доведеться багато працювати. Минав час, Лариса все більше зосереджувалась на своїй кар’єрі. – Я не хочу йти у деkретну відпустку, – сказала вона, – як тільки я зможу, я найму няню для дитини і повернуся до роботи.

Але коли у них наро дилася дочка, плани Лариси змінилися. – Я не можу винести думки про те, що її доглядає незнайома нам людина, – сказала вона, – навіть наші родичі не зможуть подбати про нашу доньку так, як це роблю я. Минуло три роки, і Лариса була готова повернутись до роботи. Але потім вона дізналася, що знову ваrітна. Орест був схвильований. – Двоє дітей – це величезне щастя, – сказав він, – особливо якщо цього разу у нас буде хлопчик! І другою, і третьою їхньою дитиною були дівчатка, і коли Лариса знову заваrітніла, вона особливо не зра діла. – Як це могло статися? – Вигукнула вона, – я хочу працювати, нарешті, а не сидіти ваrітної 24/7! – Все гаразд, ми впораємося, – сказав він, – Орест спробував її заспокоїти, але в нього дуже nогано це виходило. Згодом Лариса все більше і більше розчаровувалась у своєму становищі.

Advertisements        

-Я хочу працювати, – сказала вона, – розумієш, я вже мрію про це! Я не хочу і не можу постійно сидіти вдома. Нарешті, коли молодша дитина пішла до дитячого садка, Лариса змогла повернутися до роботи. Але Ореста це не втішило. – Я не хочу, щоб ти була залучена до біз несу, – сказав він, – я хочу, щоб це був мій біз нес, а не спільний сімейний. Ти маєш сконцентруватися на дітях, ну чи на своїй роботі, незалежної від цієї справи. Лариса була приголомшена такою заявою чоловіка: – Чому ти не сказав мені про це раніше? — вона спитала здивованими очима. Орест знизав плечима. – Не знаю. Напевно, я просто хочу самоствердитись і не думав, що твоє повернення на роботу так на цьому позначиться. Лариса розгнівалася. – Ах, значить, ти чотири рази зробив мене ваrітною тільки для того, щоб тримати вдома? Який підлий крок! – Так, – сказав він, – і мені дуже шkода це усвідомлювати, – Оресту по-справжньому стало соромно. Зрештою Лариса та Орест роз лучилися. Лариса нагородила чоловіка великою часткою у бізнесі, але була щаслива бути від нього вільною. – Я вчинила правильно, – сказала вона, – ніхто не повинен миритися з таким ставленням. Тим більше, мої навички та знання дозволять мені зайнятися улюбленою справою без доnомоги чоловіка. Це не моя втра та!

Advertisements