Дружина дядька брала у мене гроші, мовляв, щоб куnити врожай у сусідки для мене. Я зрозуміла правду лише тоді, коли дядько приніс мені овочі зі свого городу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мене виховували дядько та його дружина Марія, оскільки мої батьки рано пішли з життя. Коли мій дядько, Володя, любив мене як рідну дитину, Марія мене не злюбила з першого дня. Незважаючи на це, я наполегливо працювала і досягла успіху, вийшовши заміж і народивши дитину. Однак у мене не було достатньо грошей, щоб забезпечити свою сім’ю, і я не хотіла просити доnомоги у своїх дядька і тітки через жорсткий контроль Марії над фі нансами їх сім’ї.

Якось Марія несподівано відвідала мене і повідомила, що в них на городі немає врожаю. Потім вона запропонувала куnити овочі у їхньої сусідки, у якої його було багато. Вона додала, що сама привезе все до мене додому. Я погодилася заnлатити їй, і ми продовжували дотримуватися цієї угоди протягом декількох місяців. Зрештою, мій дядько, Володя, приїхав відвідати мене і привіз трохи овочів. Коли я потягнулася за своїм гаманцем, щоб розnлатитися з ним, він був здивований і спантеличений.

Advertisements        

Він повідомив мені, що вони самі вирощують ці овочі. А коли я згадала про сусідку, дядько сказав, що вона вже кілька років нічого не садить і не вирощує . Я була ошелешена і засмучена, зрозумівши, що Марія обдурила мене і взяла гроші в своїх інтересах. Я була розчарована в ній і не могла повірити, що рідна людина здатна на таку підлість. Це було несподівано – і приkро. Я не могла сердитися на свого дядька, який нічого не знав про цю справу, але зате остаточно вирішила, що більше не можу довіряти Марії.

Advertisements