Про свій приїзд я вирішила не попереджати чоловіка. Відкриваютьсяла двері і остовпіла, впізнавши одяг, який був у коридорі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я думала, що мені пощастило. Я і зробила кар’єру, і вийшла заміж за чоловіка, який, як я думала, приймає мене такою, яка я є. Я практично пропадала на роботі, часто їздила у відрядження, бувало, що й на кілька тижнів. Але моя робота в повній мірі забезпечувала мене і чоловіка, який в той час не працював. Оскільки гроші у нас були загальні і він мав доступ до всіх моїх банківських рахунків, то й не заперечував проти такого мого способу життя. Він ніколи не сkаржився, що його щось не влаштовує, дзвонив іноді по три рази в день, розповідав про те, як сумує і чекає. До мого приїзду завжди готував що-небудь смачненьке і наводив чистоту.

Подруги жар тували, що ми з чоловіком помінялися місцями – він став домогосподаркою, а я основним годувальником для сім’ї. Можливо, вже тоді мені варто задуматися, але я дуже була зайнята роботою. Чергове відрядження, нічим не відрізняється від інших. Там мені вдалося зробити заплановані справи на кілька днів раніше, я залишила допрацьовувати помічницю, а сама повернулася додому. Дуже хотілося побачити чоловіка, скоріше опинитися з ним поруч. Про свій приїзд я вирішила не попереджати, піднести, так би мовити, сюрприз… Відкриваю двері і перше, що я бачу – повний безлад в квартирі, а в коридорі стоять красиві червоні лаковані туфельки і такий же, у тон, червоний плащик висить на гачку. Я остовпіла, бо дізналася цю одяг, власницею цих чарівних туфельок була моя найкраща подруга Оксана.

Advertisements        

Вони теж не чекали на мене, до зустрічі зі мною були не готові. Сказати їм мені було нічого. Я повернулася і пішла. Поїхала на вокзал, куnила квиток і повернулася допрацьовувати відрядження. Поки працювала, вирішила, що сама винна, не можна чоловіка так довго залишати одного. Вирішила, що, коли я повернуся, поговорю з чоловіком, а подругу викреслю з нашого життя. Але моїм планам не судилося збутися, тому що повернулася я в порожню квартиру. Ні чоловіка, ні речей, ні меблів, ні техніки, тільки записка, що він так жити не може. Пізніше поштою прийшов позов про роз лучення і розподіл майна. Квартира належала мені, а все, що було в ній, ми придбали разом, в основному за мої гроші. Але чоловік так не вважав, тому, переселяючись до Оксани, вирішив, що має повне право забрати все з собою… Ну що ж, я сама винна, що вибрала роботу і постійні відрядження, замість того щоб будувати своє особисте щастя. Не знаю, що мені робити далі, але точно знаю, що мені потрібно щось змінювати у своєму житті.

Advertisements