Чоловік пішов з сім’ї, коли доньці був рік. Через багато років він отримав по заслугах.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Святослав зв’язав себе узами шлюбу, коли був ще молодий. У нього наро дилася дочка на ім’я Катерина. Проте він втра тив інтерес до своєї сім’ї після першого року спільного життя. Подавши на роз лучення, він ухилявся від сплати аліментів і намагався всіх обдурити. Його дружина звернулася до суду і зажадала грошей, але Святослав nлатити відмовився. Протягом багатьох років він жив своїм життям так, як йому заманеться, не згадуючи про свою сім’ю.

Але через багато років, коли він вже вийшов на пенсію, зрозумів, що йому потрібна доnомога дочки. Святослав розшукав свою доньку і дізнався, що вона живе одна і працює приватним адвокатом. Він попросив близького друга доnомогти йому з судовим розглядом з приводу алі ментів від найближчого родича, але перед цим вирішив відвідати офіс своєї дочки. Святослав був здивований, побачивши, що у його дочки є секретарка, і відчув заздрість до її успіху. Коли він нарешті-то зустрівся з нею, з подивом побачив, що вона була абсолютною копією своєї матері, і зрозумів, що вона була хорошою людиною, на відміну від нього..

Advertisements        

Вони спокійно поговорили, і Катя навіть почастувала його чаєм з печивом. Однак, коли суд виніс своє рішення, Святослав розлютився, дізнавшись, що він нічого не отримає. Катерина розповіла йому, що мати все життя жила в бід ності з-за нього, і коли вона нарешті почала заробляти пристойні гроші – мама пішла з життя. Святослав був сповнений люті і вигукував прокляття за машиною своєї дочки, яка вже поїхала, але він розумів, що отримав по заслугах. Зрештою, Святослав на власному гіркому досвіді переконався, що він не зміг уникнути своїх батьківських обов’язків. Його зневага до членів своєї сімі призвела до їх страждань, а в підсумку саме він залишився ні з чим.

Advertisements