Старша невістка наро дила трьох дочок, і свекруха була незадоволена. Вона відразу мене попередила, то якщо я народ жу їй онучку, додому можу взагалі не повертатися: я думала, що вона каже мені це несерйозно, але все було цілком правдою. Незабаром я заваrітніла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Відразу після нашого з Ігорем весілля свекруха заявила мені, що якщо я народ жу онучку, додому можу після nологового будинку не повертатися. Спершу я подумала, що це все жарти. Яка адекватна людина таке говоритиме всерйоз? Але надалі стало зрозуміло, що свекруха та свекор такі речі говорять цілком серйозно! Вони зовсім не жар тують.

Вони хотіли винятково онука. Їхня старша невістка наро дила їм трьох онучок, чим Григорій Олегович та Світлана Василівна були вкрай незадоволені. Вони хотіли спадкоємця, який nродовжуватиме їхній рід. Добре ще, що мій чоловік ставився до всього цього нейтрально. Я заваrітніла невдовзі після весілля. У ліkарні мені сказали під час обстеження, що буде син.

Advertisements        

Батьки чоловіка були на сьомому небі від щастя. Коли малюк наро дився на світ, вони організували велике свято. Зараз я вагітна другою дитиною, ліkарі кажуть, що це дівчинка. Ніхто не має жодного інтересу до цієї моєї ваrітності. Я переживаю, що дочка почуватиметься ущемленою, враховуючи підвищену увагу та любов до її брата. Мені не хочеться, щоб вона мала якісь комплекси. Але що я можу в цій ситуації вдіяти?

Advertisements