Віра образилася на батьків, коли вони nодарували їй старе колечко, але вона не знала, як одного дня це їй знадобиться

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя подруга Віра дуже хотіла відкрити свою маленьку чайну. Як вона розповідала, це був би чайний куточок, де люди могли б замовити собі незвичайні та рідкісні сорти чаю. Вона так перейнялася цією ідеєю, що всі думки були тільки про це. На носі був день народження. І Віра сподівалася, що батьки подарують їй суму для чайної. Тільки от батьки вирішили вручити дівчині сімейну реліквію – колечко. На вигляд воно було просте, хоч і симпатичне.

Віра не розуміла, яку цін ність несе це кільце, але взяла його та подякувала. Мені ж подруга зізналася, що дуже образилася на батьків. Адже вони чудово розуміли, наскільки мрія Віри була важлива для неї. А що їй робити з цим марним кільцем? Потім у житті Віри сталися несподівані події. Вона зустріла Колю, вийшла за нього заміж. Спочатку в них з Колею все було добре. Тільки після народження їхнього сина, Коля різко змінився. Він не був тим романтиком, як раніше. Тепер він використав Віру лише як домогосподарку. Пізніше Коля пристрастився до пляшки.

Advertisements        

Він став робити неадекватні вчинки. Наприклад, міг закрити звір, забрати ключі від будинку та піти на кілька днів. Коли у Віри закінчувалися продукти, то я передавала їй трохи їжі через вікно: добре, що вони живуть на першому поверсі. А потім чоловік радів, що Віра хоч трохи схудла. Після таких принижень Віра втекла від чоловіка із сином. Гроաей у неї не було, тому довелося здати в ломбард обручку, яку їй колись дарували батьки. І ювелір сказав, що можна nродати каблучку колекціонеру і отримати хорошу суму, адже каблучка з діамантом. На виручені rроші Віра відкрила чайну, так ще одну кімнатну змогла куnити. Їй стало сором но за образу перед батьками, тому насамперед вона пішла просити у них прощення…

Advertisements