Зранку Олег віддав дружині документи на підпис. Але вона підписувати не стала. Сказала, що вони роз лучаться за її умовами. Ось вона й написала цей перелік.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олег повернувся з роботи та побачив, як дружина готує вечерю. Він сказав, що треба поговорити про щось важливе. Вона нічого не відповіла чоловікові. Олег прямо сказав дружині, що хоче з нею роз лучитися, бо зустрів іншу жінку, і вони kохають один одного. Він мовчки пішов спати. А Олена проnлакала всю ніч. Вранці Олег віддав їй документи на підпис, де залишав будинок та машину дружині. Але вона підписувати не стала. Сказала, що вони роз лучаться за її умовами. Ось вона й написала цей перелік. Подання заяви вона просила відкласти на місяць. Через місяць у сина мали бути іспити, а вона не хотіла б, щоб він їх провалив. А ще вона просила щоранку носити її на руках, як у день весілля. Вони мали зіграти роль благополучної сім’ї. Олег вважав маренням носити дружину на руках, але все ж таки погодився.

Йому було байдуже. Сильних почуттів до дружини він давно не відчував. З того часу, як у нього з’явилася kоханка, близькості з дружиною в нього не було. Вони разом снідали та вечеряли і все. Першого дня було дуже незвичним брати дружину на руки. Він відчував якусь незручність. А син радісно аплодував, бачачи, як батьки у добрих стосунkах. Про розлучення синові нічого не сказали. На другий день Олег поводився впевненішим, Олена схилила голову на його плече. Він відчув її запах, і щось здригнулося в його серці. Між ними виникла маленька іскорка, яка з кожним днем зростала. Олег також зауважив, що з кожним днем дружина стає дедалі легшою і легшою.

Advertisements        

Жодний одяг з її гардеробу більше не відповідав її розміру. Тільки зараз Олег помітив, як змарніла дружина. Виявляється, тому його ноша легшала з кожним наступним днем. Настав останній день місяця. Дружині цього дня було nогано. Приїхавши на роботу, він спочатку роз лучився зі своєю kоханкою, сказавши, що передумав роз лучатися. Потім куnив дружині квіти і подався додому. Коли увійшов будинок, виявив, що дружини не стало. Пізніше Олег дізнався , що його дружина мужньо противилася тяжкій недузі. Вона нічого не сказала йому, а сам чоловік і не помічав, бо був зацікавлений іншою жінкою. Але його добра дружина, знаючи, що їй залишилося недовго, останнім зусиллям волі подбала про те, щоб зберегти в очах сина його імідж доброго батька та люблячого чоловіка.

Advertisements