Надія з трепетом душі готувалася до першої зустрічі з невісткою. Але чи знала б вона ким була її невістка насправді.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Надія готувалася до зустрічі з невісткою. У духовці доходила до готовності курочка, водночас жінка стелила гарну скатертину та сервірувала стіл. Почувши запах м’яса, що підгоріло, Надія забігла на кухню. Курка зарум’янилася трохи більше, ніж треба. Що ж тепер робити. Сьогодні ввечері син Микита мав познайомити її з майбутньою невісткою Ольгою. Вони зустрічалися вже 4 місяці, планували одружитися. Жити так само планували у квартирі Надії з її дозволу, адже не відправляти молодих на орендоване житло за наявності своєї трикімнатної квартири.

Надія почула дзвінок, швидkо зняла фартух, поправила зачіску і поспішила відчинити двері . Микита пропустив уперед дівчину, сяючи від радості. Оля акуратно переступила через поріг і оглянула коридор. На якийсь момент запанувала тиша. Син уперше знайомив Надію зі своєю дівчиною, це означає, що все було дуже серйозно. Жінка дуже хотіла сподобатися майбутній невістці, зробити так, щоб вона почувала себе комфортно у їхньому домі. Оля погодилася скуштувати трохи салату, показуючи, що їжа її цікавить найменше.

Advertisements        

Так як вони повин ні були жити у свекрухи, вона хотіла подивитися кімнату. Кімната сина була найменшою у квартирі, без балкона. На 8 березня свекруха подарувала гарний набір невістці. Але цей набір не сподобався невістці. Кожен день у них проходив у сварках. Невістці хотілося жити у своєму власному будинку. За кілька місяців дружина Миколи оголосила, що більше не хоче так жити. Сказала, що не про таке життя вона мріяла. Надія зрозуміла все без слів. Зайвих питань ставити не стала. Вона сказала, що син може жити в будинку скільки завгодно. Тільки Оля зараз показала своє справжнє обличчя. Нехай краще зараз, ніж потім, – тихо сказала Надія та обійняла сина.

Advertisements