Чоловік підозрював, що дружина під приводом зустрічі з подругою зустрічається з кимось іншим. І коли Саша знову сказала, що виходить із Дашею погуляти, Діма вирішив поїхати за нею. Побоювання чоловіка справдилися: дружина сіла у незнайому машину. Вони вирушили до ресторану, а незабаром і до готелю.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Шлюб Діми та Саші тріщав по швах. До роз лучення було недалеко, але коли Саша повідомила про свою ваrітність, тема роз лучення випарувалася без обговорень. Коли малюк наро дився, життя Дмитра змінилося на 180 градусів! Він виходив із сином гуляти, щоб той не nлакав, а вночі вставав до нього замість дружини. Усі подруги в один голос твердили, що Саша зірвала куш, вийшовши заміж за Дмитра. Проблема в тому, що Саша цього не розуміла. Якось вона сказала, що їй набридло сидіти з сином, поки її чоловік насолоджується життям, і їй потрібно частіше виходити гуляти з подругами.

Діма тільки зра дів – і вдома спокійніше, і свароk із дружиною менше. Якось Дімі зателефонувала Даша, подруга Саші, і сказала, мовляв, Саша не відповідає на дзвінки, а в неї до неї термінове запитання. Дімі це здалося див ним, адже він думав, що дружина з Дашею пішла до кафе. Діма подзвонив Саші, та, як і очікувалося, сказала, що сидить із Дашею у кафе. Діма нічого їй не сказав. Увечері дружина прийшла на підпитку. Коли Саша знову сказала, що виходить із Дашею погуляти, Діма попросив свого друга та сусіда за сумісництвом посидіти із сином, адже у нього «виникли термінові справи».

Advertisements        

Побоювання Діми виправдалися: дружина сіла в незнайому машину, вони вирушили до ресторану, а незабаром і до готелю. Повернувшись додому, Діма зібрав усі речі дружини та виставив їх за двері. Незабаром він і на роз лучення подав і, звісно, без істерик не обійшлося. Саша почала жити із сином у своєї мами. Її kоханець її покинув, а Діма… він зустрів прекрасну дівчину через два роки, а коли Саша спробувала завадити їхньому щастю, Дмитро пообіцяв їй відсудити у неї сина у разі ще однієї спроби.

Advertisements