Сусідка з’явилася зла у нас у дворі і стала звинувачувати нашу дочку в крадіжці. Але коли з’ясувалася правда, вона почервоніла від со рому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми живемо в приватному будинку. Наші сусіди одного віку з нами. Так вийшло, що наша дочка і їх син ходять в один клас. Діти дружать, так що сусід Денис частенько заходить в гості. То доnомога з уроками потрібна, то взагалі не знає, що задали. Я не проти, нехай діти дружать і спілкуються. Але той факт, що цей хлопчик забігає до нас безцеремонно, не дивлячись на годину і не стукаючи в двері, мене сильно дратувало. Одного вечора наш собака, Джек, розлаявся. Так пізно гостей ми не чекали, тому чоловік пішов перевірити, в чому справа. Відчинив двері, а на порозі вже стоїть роз лючена сусідка. Чоловік запитав, що сталося, але вона, не звертаючи уваги на нього, переступила поріг і накинулася на мене.

– Де ваша злодійка? Інга зараз же виходь сюди-кричала мати Дениса, як ненормальна. Чоловік з нерозумінням дивиться на мене, я тільки розводжу руками. Інга вийшла з кімнати і злякано дивиться на маму Дениса. Виявилося, що між дітьми не тільки дружба. Денис заkохався в Інгу і вирішив зробити дівчині подарунок. Грошей, щоб щось куnити у нього не було, попросити у батьків не наважувався. Хлопець вирішив взяти щось в маминій скриньці. «У неї багато прикрас. Вона не помітить, якщо зникне якийсь з цих ланцюжків»-подумав хлопець і на наступний же день зробив Інзі подарунок. Я розлютилася.

Advertisements        

– Твій син вкрав у тебе прикрасу, а ти смієш приходити в мій будинок і обзивати мою дитину злодійкою?! Сусідка замовкла, а я все не могла заспокоїтися: – Вийди з нашого дому! І щоб ніг ваших на нашому дворі більше не було. Завтра тобі повернуть твою дорогоцін ну прикрасу! Вранці чоловік відніс сусідці подаровану прикрасу. Коли він вже йшов додому до нього вискочив Денис і попросив вибачення за свою маму. Через негідний вчинок цієї неадекватної жінки наші діти більше не спілкуються. І добре. Денис до нас більше не заходить, нарешті ми відчуваємо себе вільно у власному будинку. Нещодавно наш Джек знову на когось сильно розлаявся. Ми були у вітальні і дивилися телевізор. Почувши стукіт у двері, чоловік повернувся до дочки: – У тебе новий шанувальник? Ми переглянулися, а потім всі разом розсміялися.

Advertisements