Вирішила зробити чоловіку сюрприз і повернулась з закордону раніше. Хотіла відкрити двері своїми ключами, але вони й так були не зачинені.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Працювала я за кордоном уже рік. Жили ми з сином, і він дуже скучив за батьком. Вирішили ми зробити сюрприз татові та приїхати на його день народ ження. Я теж дуже су мувала за чоловіком, зібрала речі та куnила квитки прямо і цей же день. Я нікому не розповіла про свій приїзд, навіть батькам, щоб чоловік ні про що не здогадався. Коли ми приїхали, Володимир був на роботі. Тоді ми з сином пішли купувати торт, продукти, щоб влаштувати свято, приготувати всілякі страви та привітати його з ювілеєм.

Після повернення додому ми зустрілися з сусідками, які подивилися на мене якось дивно, але нічого не сказали, і я ні про що не здогадалася. Ми підійшли до дверей, я хотіла відчинити двері своїм ключем, але вони були відчинені. Я дуже здивувалась, а потім побачила жіночі туфлі в коридорі. А коли почула зі спальні звуки, то мені стало все ясно. Сина відправила на кухню, а я одразу попрямувала до спальні. Там я застала свого чоловіка з нашою молодою сусідкою. Я так розсердилася, так прикро мені стало, що я жбурнула торт на них, забрала сина, і ми вилетіли з дому. Я йшла, куди очі дивляться, немов у тумані, доки не зустріла свою подругу.

Advertisements        

Вона зі мною привіталася, обійняла і зрозуміла в якому я стані і одразу запросила нас до себе. Вже там я їй все розповіла, сказала, що з чоловіком роз лучусь і попросила доnомогти забрати речі з дому, щоб поїхати назад за кордон. Телефон мій розривався, чоловік дзвонив мені щоп’ять хвилин, але я остаточно вирішила, що він мені такий не потрібен. Дружина поїхала заробляти, а він собі на боці знайшов когось. Жа ль було тільки сина. Адже він так су мував за татом, так хотів з ним зустрітися, а він таке влаштував. Сам він про свого сина й не думав. Ось такий сюрприз влаштував мені чоловік.

Advertisements