Мама весь час хвалила мою сестру Марію, що знайшла собі баrатого чоловіка. Це тривало навіть після того, як він завів іншу на стороні

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я вийшла заміж, мама припинила зі мною спілкування, а все тому, що їй не сподобався мій вибір. Мама розраховувала, що я вийду заміж за безтурботного чоловіка, а я вийшла заміж за Миколу, який був зі звичайної, середньостатистичної сім’ї, такої ж, як наша. Мама навіть відмовилася відвідати наше весілля. Її позицію підтримала сестра і теж на наше весілля не прийшла.

Марина вирішила виправдати очікування мами і вийшла заміж за найбаrатшого хлопця нашого села. Вони прожили разом 20 років, виховали сина, після цього її чоловік знайшов kоханку молодше і роз лучився з моєю сестрою. Тепер сестра живе з мамою. Нещодавно моя мама вирішила все-таки зі мною помиритися. Мені здається, в цьому зіграло не останню роль те, що наше з Миколою матеріальне становище значно покращилося.

Advertisements        

Тепер у Миколи є свій біз нес, у нас дві дочки, є навіть квартира в місті. Ми з мамою помирилися, я іноді доnомагаю їй фі нансово. Але мама своєї думки не змінила, досі вважає, що моя сестра була права, адже майже 20 років не працювала і жила в достатку, а я кращі роки витратила на те, щоб моя сім’я встала на ноги. Я своїм життям задоволена, з мамою не сперечаюся.

Advertisements