Протягом шести років я накопичила велику су му, але й про дітей не забувала. Висилала доньці гроші з надією, що вона буде збирати їх. Якось я повернулася на батьківщину – і була вражена.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Життя текло своєю чергою, поки одного разу чоловік не заявив мені, що в нього є kоханка, і щоб я збирала з донькою речі, оскільки він житиме з нею у своїй квартирі. Довелося орендувати квартиру. Вся моя зарnлата йшла на комуналку та їжу, тому я економила до останньої коnійки. На щастя, донька, Олена, надійшла на бюд жет, і я спокійно видихнула.

Але щоб не зводити кінці з кінцями все життя, я вирішила податись на заробітки до Італії. За ті роки, що я була за кордоном, донька вийшла заміж. Батько зятя віддав йому свою квартиру, тож за житло доньки мені турбуватися не доводилося. Тоді я вирішила заробляти собі на старість. Протягом шести років я накопичила велику су му, але й про дітей не забувала. Висилала доньці гроші з надією, що вона збиратиме їх, щоб у результаті куnити простору квартиру.

Advertisements        

Якось я повернулася на батьківщину – і була вражена. Донька з чоловіком жили на широку ногу і навіть не думали про те, що треба відкладати. На зароблені гроші я куnила собі одну. Тоді я й уявити не могла, чим обернеться для мене ця покупка. Якось мені подзвонила сваха і каже така: -У тебе совість є? -В сенсі? -Ти ж квартиру собі куnила. А чи могла б ці гроші дітям віддати. Он, вони туляться у двійці з двома дітьми. -Протягом 6 років я щомісяця висилала їм по 100 євро. Куди поділися ці гроші? А ти сама що синові дала? У вас квартира у центрі, дача за містом, хоч раз їм доnомогли? Сваха кинула слухавку. Я остаточно переконалася, що правильно вчинила. Я чудово розуміла, що на старості років про мене ніхто не подбає. Але зараз у мене є однокімнатна квартира і відкладені гроші. Проживу якось…

Advertisements