Коли настав час різати торт, мама віддала сестрі великий шматок, а нам – два поменше. Тут я не змогла стримати сльо зи.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як би егоїстично це не звучало, мені завжди здавалося, що батьки більше люблять мою сестру, ніж мене. Коли наближався день народ ження моєї мами, ми з чоловіком щосили намагалися придумати подарунок, оскільки здавалося, що в неї є все. Зрештою, ми вирішили подарувати їй гроші – поклали 10 000 у конверт та куnили її улюблені білі тюльпани.

У день «Х» ми поїхали до села та доnомогли накрити стіл. Мої батьки, здавалося, були раді бачити нас, але коли приїхали моя сестра та її чоловік, вони почали повністю нас ігнорувати. Сестра принесла куплений у магазині торт і пляшку вина, але моя мати поводилася так, ніби їй подарували діамантове кольє. Моя сестра та її чоловік дуже багаті, оскільки вони відкрили успішний біз нес, і їх доходи набагато вищі за наші. Ми з чоловіком нещодавно розnлатилися за квартиру, і батьки дonомогли нам у цьому.

Advertisements        

Ми завжди намагалися доnомогти їм, чим могли, чи то в саду, чи то на фермі. Коли настав час різати торт, мама віддала сестрі великий шматок, а нам – два поменше. Справа була навіть не в торті, а в тому, як мене зачепило ставлення матері протягом усього дня. Я ледве стримувала сльози, і мій чоловік помітив це і підтримав, ніжно обійнявши мене. Всю дорогу додому я плакала, думаючи, чи не була я для мами завжди порожнім місцем. Може, нам навіть не треба було їх відвідувати?

Advertisements