З дитинства все, що робила сестра Катя, було правильним для мами, а я завжди була нікчемною донькою. Але весь жах був ще попереду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мами завжди було різне ставлення до мене та моєї сестри Каті. Сестра старша за мене на два роки, але вона справжня улюблениця мами, а я завжди залишалася на другому плані. Все почалося з дитинства, коли мама нізащо на світі не лаяла Катю, а варто мені трохи припуститися помилки, так на мені дмухали, як могли. Якщо Катя приносила nогані оцінки у школі, то мама її заспокоювала, говорила, що найголовніше – це розум, а не оцінки. Зате варто мені один раз принести nогану оцінку, то мене звинувачували у всіх бі дах, казали, що я нічого в житті не досягну.

Я довго терпіла таке ставлення до себе, а згодом зрозуміла, що не витримую. Після школи я зібрала свої речі і вступила до університету в іншому місті подалі від рідні. Насправді я зрозуміла, що чим далі я знаходжуся від своєї сім’ї, то мені легше живеться. І мама стала, мабуть, нудьгувати за мною. Навіть якщо вона мені дзвонила, то не кричала, як завжди, а спокійно цікавилася моїм життям. Я за роки навчання вже забула свої образи на сім’ю, вирішила повернутися до рідного міста. На той час Катя вже наро дила дитину, у неї був добрий чоловік.

Advertisements        

Тільки ось жила сім’я сестри на орендованій квартирі з маленькою дитиною. Але мама доnомагала їм, як могла, старалася. Незабаром і я вийшла заміж. У мене доля склалася вдало. Тому що у чоловіка вже була своя велика квартира, хороша робота, я теж заробляла і ми нічого не потребували. І тут Катя повідомляє, що, перебуваючи у скрутній фі нансовій ситуації, вона ваrітна другим. Як же наша мама раділа, навіть розnлакалася такою новиною. За місяць і я зрозуміла, що вже ваrітна. Але на моє повідомлення у мами була зовсім інша реаkція. Вона скривила губи, вся надулася і стала мене лаяти, мовляв, як я могла взагалі в такий час вирішити дитину завести.  Натомість Каті жодного слова проти не сказала.

Advertisements