За роки шлюбу чоловік відростив собі великий живіт. А за мною нещодавно став доглядати тренер спортзалу, до якого я ходжу. Мені довелося поставити перед чоловіком ультиматум.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сімейне життя взагалі, як правило, згубно позначається на фігурі та зовнішності, але я для себе вирішила, що збережу фізичну форму. Тому в перерві між домашніми справами та доглядом за дітьми я не забувала відвідувати спортзал. У чоловіка мого офісна робота, більшу частину дня він проводить сидячи, а ще він лінивий, нікуди не ходить пішки і постійно перекушує всякими пончиками і шоколадками.

Не див но, що все це позначилося на фізичній формі. За десять років шлюбу Ігор відростив живіт величезний, у нього з’явилася задишка та ризик цукрового діа бету. Я його багато разів умовляла сісти на дієту і зайнятися собою. Поруч із собою мені хотілося б бачити здо рового і фізично красивого чоловіка. Ігор так розжерів, що навіть подружній обов’язок лінується виконувати!

Advertisements        

За мною нещодавно став доглядати тренер спортзалу, до якого я ходжу. Чесно кажучи, складно встояти перед спокусою. Я поставила перед Ігорем ультиматум: або він за півроку стане красенем з рельєфним тілом, або я піду від нього. У нас є двоє дітей, вони прив’язані до батька, але не думаю, що це причина для того, щоб жити з людиною.

Advertisements