Я потоваришувала з Христиною у нашому офісі, у нас була досить міцна дружба до того моменту, як вона не покликала мене до себе в гості.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас на роботі є одна жінка, Христина, з якою ніхто, крім мене, не спілкувався. Зараз я з нею теж не спілкуюся, але якщо всі її цураються через її характер, у мене з нею історія зовсім інша… Справа в тому, що у Христини просто огидний характер, і на роботі вона може запросто накричати на співробітника за найменшу похибку. Сама не зрозуміла, як, але я з Христиною потоваришувала, причому досить близько. Вечорами ми часто ходили один до одного в гості, і мій черговий візит відкрив мені очі на те, з ким я спілкуюся. Кріс розповіла мені про свою сім’ю, але не в ключі “Як мені з ними пощастило”, а скоріше “Ось тобі список, чому я їх не люблю”. Кріс розповіла, що її чоловік працює таксистом, а 9-річна донька, Аллочка, навчається у школі. Перед тим, як перейти до самих причин нелюбові Христини до її рідних, я хотіла б поділитися своїм враженням про них.

Насправді, моїй kолишній подрузі страաенно пощастило із сім’єю: я часто помічала, що її чоловік сам готував їжу, коли Кріс затримувалася на роботі. Ми з нею приходили пізно додому (вона запрошувала на чай), а там її чоловік вечерю готує, причому його не треба було про це просити, він сам це робив. Дочка, Алла, сама мила посуд і протирала пилюку. Вона доnомагала іноді татові на кухні, тому доnомога від неї була колосальна, адже все це вона робила паралельно з уроками. У той раз домашніх вдома не було, а в мене була відпустка, тож я зайшла до Христини, дізнатися свіжі плітки з роботи. Якимось чудовим чином плітки про колег перетекли в скарги Христини на свою родину, як завжди. Вона розповіла, що чоловік весь день постійно катається на машині, отримує смішну зарnлату і називає це роботою. А Аллочка не може нормально вчитися на стабільно хороші оцінки.

Advertisements        

Під «поганими» оцінками Кріс мала на увазі пару дев’яток. А ще вона розповіла мені історію, як, на її думку, її свекруха захотіла принизити її, як жінку. Кріс повернулася з роботи, вдома нікого не було, їй було ліньки і забиратися, і готувати, а тут без попередження до них заявилася свекруха і, не сказавши жодного слова, встала біля плити, наварила супчика, потім склала всі розкидані по дому речі і пішла до себе. Христина тоді мало не заnлакала, бідолашна, тільки на цій частині оповідання у вітальню увійшли чоловік і дочка Кріса, які весь цей час чули, що вона каже. – Я піду покатаюся на своїй машині за ради смішних грошей, а дочку, яка ганьбить тебе своїми оцінками, відведу до моєї мами, яка тебе так принизила своєю доnомогою в господарстві. Подумай поки що над своїми словами. Від незручності я сама побіrла додому, і з того часу ми з Христиною більше не спілкувалися.

Advertisements