Мені дуже со ромно в цьому зізнатися, але мені здається, я заkохався у двоюрідну сестру моєї дружини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Влітку ми з нашими друзями, до яких входить і двоюрідна сестра дружини, Даша, вирішили поїхати на море і зняти там будинок на всіх на місяць. До цього Даша і так часто приходила до нас, і я вже давно ловив себе на думці, що я постійно чекаю на неї в гості, чекаю на її цікаві історії, її фото в соцмережах …

Справа в тому, що моя дружина, Лера, дуже пасивна людина. Коли в неї бувають вихідні, Лера просто лежить на дивані весь день, пише свої пости в соцмережах . На відпочинку вона вважає за краще залишатися в готелі або полежати біля басейну. Активний відпочинок моя дружина просто ненавидить, а ось її сестра завжди тільки так. Вона постійно nодорожує, постійно пробує щось нове. То вона заявляє, що робить торти на замовлення, то малює, то вчиться грати на гітарі.

Advertisements        

Іноді мені здається, що Даша – найцікавіша людина на світі. На відпочинку я постійно був із Дашею, адже поки моя дружина валялася на шезлонгу, ми з її сестрою каталися на різних човнах, катерах та катамаранах. Я бо юся, що Даша помітить з яким захопленням я вдивляюся в її очі, коли вона розповідає про своє чергове захоплення, ну а Лера … думаю, вона вже давно про все здогадалася, але нічого мені не каже, просто щоб вкотре не підняти галас .

Advertisements