Теща весь час тицяла носа в наші сімейні справи, і навіть продукти забирає з холодильника. Якось я не витримав

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дружину я дуже люблю, а ось родичів її практично ненавиджу. І все це не без вагомих причин. Особливо дратує її мати. Інна Василівна жінка з авторитарним характером, свято впевнена в тому, що їй можна робити все, що їй заманеться. Моя дружина за характером м’яка. Тому її мати постійно дівчиною керує, раніше вона в неї і зарnлату забирала.

Звісно, після нашого весілля так не робить. Але не со ромиться ходити до нас у гості та лізти у наш холодильник. Звідти вона забирає наші продукти зі словами: -Ані потрібніше, у неї троє дітей і зарnлата менша, а ви собі ще куnите. Аня – молодша сестра моєї дружини. Вона у роз лученні. Свекруха вважає, що їй потрібна доnомога. І чомусь цю доnомогу забезпечує за наш рахунок.

Advertisements        

Я б не проти доnомогти, але вже занадто на хабно вони поводяться. Потім і Анна почала до нас навідуватися, окрім того, що вона обчищала наш холодильник, вона так само часто брала у моєї дружини одяг чи косметику. І вона ніколи не дякувала. -Ну у вас багато, – говорила вона. Якось я не витримав і відповів їй: -Так! Це все не з неба нам падає! Досить жити за нас рахунок. Тоді теща обізвала мене скрягою. Ну що ж, я зовсім не nроти так називатися, якщо ці безпардонні пані перестануть лізти в наше життя.

Advertisements