Карина подумала, що Стас згодом поkохає її сина, але як показав час – це була її головна помилка в житті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Карина ніколи красою не блищала. Хлопці натовпом за нею не бігали. Лише одного разу здалося, що він, той єдиний, призначений їй. Але… Залицяльник, дізнавшись, що Карина ваriтна, зник з поля зору… Як це часто буває (повірте моєму досвіду, це зустрічається частіше, ніж прийнято вважати) бридке каченя перетворилося на лебедя. Не в прекрасного, але досить симпатичного. Чи материнство робить жінок таким, чи вік, не знаю, не заглиблювався. Але Карина, з роками, перетворилася на жінку, на яку озираються чоловіки.

До цього часу дівчина, за активної підтримки батьків, і завдяки своїй завзятості та працьовитості має свою, двокімнатну квартиру, гарну роботу, і одна виховує семирічного сина. Чоловіків у неї не було. Не хотіла. Але як говорилося вище, Карина розцвіла, і чоловіки стали на неї заглядатись. Найзатятішим виявився Стас. Він усім відповідав ідеалу чоловіка у Карини: і надійний, і самовпевнений у міру, і рішучий, і чесний. Але найголовніше, Стас полюбив Карину всім серцем, хоче сім’ю та багато дітей. При всьому тому, Стас чесно попередив kохану: – Не ображайся, але сина твого полюбити я навряд чи зможу. Ображати хлопчика не буду, але й сюсюкатися з ним не стану.

Advertisements        

Карина тоді пропустила його слова повз вуха. “Стерпиться – злюбиться”, подумала вона.  Стали жити разом. Але минув уже рік, а стосунки між Стасом та сином Карини не змінилися. Запитає малюк у дядька Стаса, той докладно відповість. Не спитає – що є хлопчик, що немає його – Стасу все одно. Стас наполегливіше кличе Карину заміж. Але та тепер у роздумах. Адже Стас навіть не намагається налагодити жодних контактів із її сином. Якщо її син такий неприємний Стасові, то навіщо одружуватися? Нехай шукає собі бездітну. Ось і стоїть Карина на роздоріжжі: з одного боку, дуже хочеться сім’ю та ще дітей, з іншого боку, на її думку, вийти заміж за Стаса, значить зра дити свого сина.

Advertisements